Restituirea impozitului din Statele Unite

Doriți să știți cât aveți de recuperat? Folosiți calculatorul de taxe

Documente necesare

Ca să începem procedura de recuperare a taxelor avem nevoie de următoarele documente:

|Ultimele paycheck-uri de la toți angajatorii (dacă îi aveți);

|Formularele W-2 de la toți angajatorii (trebuie să primiți aceste formulare până la data de 15 februarie);

|Copie după paşaport;

|Copie a cardului Social Security (SSN);

|Copie după Viză;

|Copie a formularului DS-2019 (dacă îi aveți).


NOTĂ: Dacă nu aveți formularele W-2 și nu le trimiteți până la data de 15 februarie, noi vom începe automat procesul de căutare al documentelor și vom primi copii după W-2 de la angajatori.

NOTĂ: Este foarte important să predai Pay-Slip-uri sau W2-uri de la toți angajatorii tăi chiar dacă taxele nu au fost reținute la acel angajator.

Dacă aţi lucrat în cadrul programului Work & Travel sau în cadrul altor programe cu viza F1, J1, M1 sau Q1 şi angajatorul dumneavoastră tău a dedus taxe Social Security şi Medicare din salariul dumneavoastră, puteţi recupera aceste sume.

*Aceasta este declarația despre salariu și taxe, pe care îl primești de la angajator împreună cu cecul de salariu. Ultimul Pay-Slip conține suma totală pe care ai primit-o și suma taxelor plătite.

** Acesta este documentul prin care angajatorul tau declara salariul tau si taxele tale platite. Trebuie sa il primesti prin posta de la angajatorul tau inainte de 15 Februarie. Daca nu il primesti contacteaza recuperareataxelor.ro pentru a recupera acest document.

Nu poți găsi răspunsul? Pune-ne o întrebare aici:

Poți pune o întrebare,doar completați acest formular. Vom face tot posibilul să vă răspundem cât de repede putem. Mulțumesc.

Trimite