Restituirea impozitului din Marea Britanie

Doriți să știți cât aveți de recuperat? Folosiți calculatorul de taxe

Completarea declarației fiscale pentru self-employed

Persoanele care lucrează ca self-employed în Marea Britanie trebuie să depună declarațiile fiscale către autoritățile fiscale din Regatul Unit în fiecare an. Declarațiile fiscale pe hârtie trebuie depuse până la data de 31 octombrie, în timp ce declarațiile fiscale depuse electronic trebuie trimise până la data de 31 ianuarie.

Declarația fiscală anuală trebuie depusă chiar dacă v-ați înregistrat ca și self-employed, dar nu ați lucrat în UK sau călătoriți în străinătate și nu ați informat autoritatea fiscală din Marea Britanie. În astfel de cazuri, trebuie să trimiteți declarația fiscală zero.

Autoritatea fiscală din Marea Britanie va impune o penalizare pentru întârzierea completării declarației. Penalizările pentru întârzierea unei luni este de 100 GBP și crește în fiecare lună. Penalizările pot ajunge la 1300 GBP dacă declarația fiscală nu este trimisă într-un an. Vă putem ajuta să completați formularele de declarație fiscală și să anulați sau să reduceți penalitățile pentru întârzierea depunerii declarației.
 

Documente necesare:

|O copie a pașapotului sau a cărții de identitate;

|O copie a certificatului National Insurance Number (NIN);

|O copie a certificatului de înregistrare CIS – numărul UTR.


Comisionul serviciului pentru completarea declarației fiscale este de 290 RON.

Nu poți găsi răspunsul? Pune-ne o întrebare aici:

Poți pune o întrebare,doar completați acest formular. Vom face tot posibilul să vă răspundem cât de repede putem. Mulțumesc.

Trimite