Cea mai usoara
cale pentru recuperarea taxelor tale
Tel.: +40747971545
info@recuperareataxelor.ro

Descrierea documentelor

Ce este Formularul P-45?

Formularul P-45 este un document care conţine informaţii despre veniturile unei persoane şi taxele plătite de aceasta. Formularul P-45 trebuie eliberat de către angajatorul dumneavoastră la sfârşitul perioadei de angajare.

Ce este Formularul P-60?

Formularul P-60 este un document care conţine informaţii despre venitul unei persoane şi taxele plătite de aceasta. Formularul P-60 trebuie eliberat de angajatorul tău la sfârşitul anului fiscal, adică pe 5 aprilie.

Ce este Ultimul Pay Slip?

Documentul care conţine informaţii despre venitul obţinut şi taxele plătite, eliberat de către angajatorul dumneavoastră de fiecare dată când vi se plăteşte salariul, se numeşte pay slip.

Ultimul dumneavoastră Pay Slip
 conţine informaţii despre totalul câştigurilor dumneavoastră şi a taxelor plătite de la începutul angajării sau de la începutul anului fiscal.

Ce este voucher-ul CIS?

Voucher-ul CIS
 sau Declaraţia Lunară de Subcontractant (declaraţia de venit lunar) este documentul care conţine informaţii despre veniturile unei persoane şi taxele plătite de către aceasta. Este eliberat lunar de către compania la care angajatul lucrează ca liber profesionist.

Ce este numărul NIN?

Numărul de Asigurare Naţională
 (NIN) este un număr unic, care îţi este eliberat pe viaţă de către Departamentul pentru Muncă şi Pensii. Acest număr este tipărit pe un document special sau pe un card albastru şi roşu. NIN este compus din 9 simboluri (XX000000X), unde X reprezintă o literă, iar 0  o cifră.

Ce este numărul UTR?

UTR este un număr unic eliberat de către autorităţile fiscale din Marea Britanie. Acest număr vă dă dreptul la prestări de servicii sau la muncă cu statut de  liber profesionist. Numărul UTR este compus din 10 cifre. În cazul în care cardul CIS (Construction Industry Scheme) i-a fost eliberat angajatului, numărul UTR este tipărit pe el sau poate să apară pe o scrisoare primită de la Inland Revenue.

Ce înseamnă PAYE?

PAYE (Pay as You Earn) este sistemul de taxare pe venit din Marea Britanie. Toţi muncitorii care lucrează la un angajator sunt taxaţi pe baza acestui sistem.

Ce înseamnă Self-Employed?

“Self-Employed” sau liber profesionist este o formă de ocupaţie din Marea Britanie, care îi dă dreptul unei persoane să presteze unele servicii sau să lucreze individual, de exemplu în domeniul protecţiei şi pazei sau a construcţiilor.


Înregistrare

Recuperați-va impozitul platit în plus cu RT TAX, economisiți timpul, noi ne vom ocupa de formalitați.
Trimite
Calculator
Afla care este suma pe care o poti recupera. Dureaza doar cateva minute!
Cât pot recupera?
 
 
Contact:

RT Tax Romania
str. Petofi Sandor, nr. 2/1,
400610 Cluj-Napoca,
Romania
Теl.: 0747 971 545
info@recuperareataxelor.ro
www.recuperareataxelor.ro

 
Pachet de documente pentru Recuperarea Taxelor

Descarcă pachetul de documente, completează câmpurile necesare, începe procedura de Recuperare a Taxelor.

Mai departe