Cea mai usoara
cale pentru recuperarea taxelor tale
Tel.: +40747971545
info@recuperareataxelor.ro
www.recuperareataxelor.ro
Înapoi la pagina principală
Informații importante pentru persoanele care au lucrat în Olanda: Declarația fiscală pentru anul 2015 se modifică pentru contribuabilii nerezidenți

Noile modificări sunt relevante pentru contribuabilii nerezidenți, care nu s-au înregistrat ca rezidenți în Olanda,s-au v-ați înregistrat în Olanda ca si țara de reședință,dar nu de la începutul anului 2015.

Sumele rambursabile pentru anul 2015 vor fi mai mici și procedura de returnare a taxelor va dura mai mult.

De obicei , după modificări ale rambursării impozitului,este probabil să ne confruntăm cu anumite întreruperi , actualizări regulate și alte probleme ale sistemului. Cea mai importantă schimbare este noul sistem pentru obținerea statutului de contribuabil nerezident.De acum înainte persoanele care nu sunt înregistrate în Olanda ca țara lor de reședință nu mai pot opta pentru statutul de contribuabil rezident.

Comparativ cu anul 2014 , contribuabilul a putut rambursa suma integrală a taxelor în ciuda veniturilor din Olanda și țara de rezidență.

Dar acesta se schimbă pentru anul 2015. În cazul în care contribuabilul obține mai puțin decât 90% din veniturile lor totale în Olanda , nu există posibilitatea de a deduce dobânzile pentru contribuabili.

Contribuabilii nu mai pot opta pentru statutul de contribuabil rezident.
În același timp , contribuabilii care trăiesc într- o țară a UE și obțin mai mult de 90 % din veniturile lor totale în Olanda,vor beneficia de aceleași conditii de taxare ca o persoană rezidentă din punct de vedere fiscal in Olanda.

În acest caz ,contribuabilul trebuie să trimită în plus față de declarația fiscală ,o declarație de venit personală pentru anul 2015.

Există unele modificări în depunerea cererii de rambursare fiscală on-line.Pentru declarația fiscală pentru 2015 și anii următori,nu va fi posibilă utilizarea unui cod PIN.

În loc de asta , contribuabilii trebuie sa utilizeze numele de utilizator și parola , care vor fi trimise automat.

Puteți găsi mai multe informații despre schimbările legislative pe pagina oficială a Oficiului Fiscal din Olanda: www.belastingdienst.nl


Calculator
Cât pot recupera?


 
 
Contact:

RT Tax Romania
str. Petofi Sandor, nr. 2/1,
400610 Cluj-Napoca,
Romania
Теl.: 0747 971 545
info@recuperareataxelor.ro
www.recuperareataxelor.ro

 
Pachet de documente pentru Recuperarea Taxelor

Descarcă pachetul de documente, completează câmpurile necesare, începe procedura de Recuperare a Taxelor.

Mai departe