Cea mai usoara
cale pentru recuperarea taxelor tale
Tel.: +40747971545
info@recuperareataxelor.ro
www.recuperareataxelor.ro
Înapoi la pagina principală
Schimbarea condiţiilor de emigrare în Marea Britanie

Marea Britanie dorește să reducă condițiile cu privire la politica de imigrare. Prim-ministrul David Cameron a spus că țara trebuie să restructureze sistemul de învățământ, de sănătate și beneficiile sociale, pentru a reduce imigrația din alte țări ale Uniunii Europene.

În Marea Britanie, vizitatorii străini vor trebui să plătească pentru ajutorul medical de urgență acordat de spitalele din Serviciul Național de Sănătate (NHS). Această măsură este destinată a face față așa-numitului turism de sănătate, a publicat presă din UK. Astfel, imigranții vor primi consultație de la medici doar dacă vor plăti între 20 și 100 de lire sterline. De asemenea, vor trebui să plătească și tratamentul. Potrivit rapoartelor, în camerele din spitalele de urgență vor a fi instalate la pat aparate pentru plata cu cardurile. Departamentul Health Affairs promite mai multe informații despre noul regim în luna martie.

O astfel de acțiune a guvernului britanic se datorează faptului că NHS a devenit „serviciul de sănătate internațional”, care oferă până la 2 miliarde de lire sterline pentru serviciile oferite străinilor care, practic, nu au acces la aceste servicii.

David Cameron a anunțat că intenționează să oprească așa-numitul "turism de beneficii", prin împiedicarea imigranților din alte state ale Uniunii Europene (UE) să primească beneficii pe termen nelimitat, a publicat BBC. Nu vor fi reguli mai stricte cu privire la ajutorul de șomaj și la reducerea accesului la despăgubiri la închirierea de locuințe. David Cameron a spus că oamenii sunt foarte îngrijorați de viitorii imigranți din Bulgaria și România. Cetățenii acestor state, care au aderat în UE în 2007, vor avea dreptul de a călători liber și în alte țări ale uniunii.

Marea Britanie prezice că în următorii cinci ani în statul lor vor sosi câte 50 de mii de persoane din România și Bulgaria. Ambasadorul bulgar din Londra, consideră totuși că numărul de imigranți va fi mult mai mic - circa 8 mii de persoane.

Într-un interviu dat în "The Financial Times" D. Cameron a declarat că fostul guvern laburist a făcut o mare greșeală deoarece nu a limitat posibilitățile de imigrare atunci când Polonia și alte 9 țări au aderat la UE și au dorit să vină să lucreze în Marea Britanie. După aderarea noilor state membre, în Marea Britanie au venit mult mai mulți imigranți decât s-a prezis.

Imigranții vor putea obține beneficiile de șomaj doar după trei luni. După șase luni de beneficii, acestea vor fi reziliate pentru acei imigranți care nu au nicio șansă reală de a găsi un loc de muncă. Imigranții care nu doresc să își găsească un loc de muncă vor fi expulzați din țară, și timp de 12 luni nu vor fi capabili să se întoarcă. De asemenea, penalizările pentru angajatorii care plătesc mai puțin decât salariul minim pe economie vor crește de 4 ori.

Din 2004, când Lituania, Polonia și alte 8 țări au aderat la Uniunea Europeană, Marea Britanie a devenit cel mai popular stat pentru emigranți.


Calculator
Cât pot recupera?
Despre noi
Mai multe informații despre RT TAX. Istoria noastră scurtă și de ce merită să ne alegeți pe noi.
Citeşte mai mult
Blog-ul RT Tax
Ați lucrat în străinătate sau planificați să faceți acest lucru? Aici puteți afla câteva sfaturi utile
Citeşte mai mult


 
 
Contact:

RT Tax Romania
str. Petofi Sandor, nr. 2/1,
400610 Cluj-Napoca,
Romania
Теl.: 0747 971 545
info@recuperareataxelor.ro
www.recuperareataxelor.ro

 
Pachet de documente pentru Recuperarea Taxelor

Descarcă pachetul de documente, completează câmpurile necesare, începe procedura de Recuperare a Taxelor.

Mai departe