Cea mai usoara
cale pentru recuperarea taxelor tale
Tel.: +40747971545
info@recuperareataxelor.ro
www.recuperareataxelor.ro
Înapoi la pagina principală
Motive pentru care Danemarca este cea mai fericită țară din lume

Danemarca este una dintre cele mai bine dezvoltate țări din lume, împreună cu Norvegia, Australia și Elveția. Potrivit raportoartelor, danezii sunt cei mai fericiți oameni din lume. Ce face persoanele din această țară atât de fericiți ? Există mai multe motive: de la securitate socială excelentă pană la... genetică.

Guvernul danez este perceput ca fiind extrem de stabil și foarte transparent.

Potrivit "Transparency International" nu există corupție în Danemarca. Din acest motiv, Danemarca este cotată ca fiind una dintre cele mai bune țări pentru afaceri. Este ușor să porneşti şi să dezvolți o afacere. Modelul flexibil și sigur de economie din această țară permite companiilor să se stabilească rapid și cu costuri reduse. 

Forța de muncă din Danemarca este printre cele mai productive din Europa.

Este calculat că un muncitor produce în jur de 27 €/oră pentru Danemarca. Guvernul stabil face danezii să fie mulțumiți și siguri cu privire la viitorul lor. De asemenea, aceasta țară are un sistem excelent de asistență medicală. Tratamentul medical în Danemarca este disponibil pentru toți rezidenții danezi și cetățenii UE, în mod gratuit.

Tratamentul de urgență este disponibil gratuit pentru vizitatorii din toate celelalte țări. 

Familiile daneze se bucură de un total de "52 de săptămâni de concediu pentru creșterea copilului", mamele primesc 18 săptămâni de concediu plătit, tații au dreptul la 2 săptămâni de concediu de paternitate și timpul rămas poate fi împărțit între părinți. Atunci când cei mici cresc, parinții au acces la servicii de îngrijire a copilului gratuite sau cu costuri reduse.

Ați fi mai fericiți dacă ați trăi în Danemarca? Parţial. Există mai mulți factori externi care fac danezii să fie fericiți: salarii mari (nu există nici un salariu minim lunar, salariul mediu este de aproximativ 3100 €), rata scăzută a șomajului, garanții sociale, siguranță, sistemul de sănătate dezvoltat, educație gratuită. 

Cu toate acestea, danezii sunt fericiți si datorita factorilor interni, spune profesorul Andrew Oswald (Universitatea din Warwick, Anglia). Potrivit acestuia, există o parte componentă genetică la întrebarea de ce danezii sunt atât de fericiți. Factorul cheie pare a fi având mai puțin din grupul special de gene, care, atunci când sunt combinate cu circumstanțe de viață, poate provoca depresie. Andrew Oswald spune cu cât sunt mai puțne genele daneze, cu atât mai rău vă veți simțiți în țara voastra, având un nivel de trai mediu. Există un motiv mai simplu, de asemenea. fericirea daneză ar putea fi atribuită aprecierii lucrurilor simple în viață. 

Între timp, călătorul și autorul Michael Booth susține că există mai multe argumente de ce danezi sunt fericiți: sunt bogați, amuzanți, au simțul umorului dezvoltat, nu lucrează atât de mult și știu cum să se distreze. Iar aceste motive sunt suficiente pentru a îi face cei mai fericiți oameni din lume.
 


Calculator
Cât pot recupera?


 
 
Contact:

RT Tax Romania
str. Petofi Sandor, nr. 2/1,
400610 Cluj-Napoca,
Romania
Теl.: 0747 971 545
info@recuperareataxelor.ro
www.recuperareataxelor.ro

 
Pachet de documente pentru Recuperarea Taxelor

Descarcă pachetul de documente, completează câmpurile necesare, începe procedura de Recuperare a Taxelor.

Mai departe