Cea mai usoara
cale pentru recuperarea taxelor tale
Tel.: +40747971545
info@recuperareataxelor.ro

Despre RT Tax


RT Tax oferă returnări de taxe pe venit pentru persoanele care au lucrat în SUA, Marea Britanie, Irlanda, Norvegia, Olanda, Germania, Australia, Noua Zeelandă sau Canada!

Înfiinţată în 2000, RT tax este în prezent una dintre cele mai mari firme din lume de returnări taxe pentru participanții programelor de schimb cultural. În prezent avem peste 400 de reprezentanți în 40 de ţări. Până acum am servit 150 000 de clienți şi acest număr creşte in fiecare an.

RT Tax a dezvoltat standarde înalte de calitate în servicii oferite pentru clienți. Angajații RT Tax cu experiență sunt gata să ofere consultanţă profesională. Relațiile stabile cu Autoritățile Fiscale şi cu consultanții fiscali asigură cel mai sigur proces de returnare a taxelor.

Oferim:

Experienţă şi servicii profesioniste. Cooperând strâns cu instituțiile fiscale străine, RT Tax asigură o returnare rapidă şi eficientă a taxelor pe venit. Lucrăm cu specialiști licențiați pentru pregătirea documentelor fiscale.

Procedură de aplicare uşoară şi de urmărire ONLINE. RT Tax a creat un software pe Internet care permite clienților să aplice şi să monitorizeze procedura de returnare şi să comunice cu specialiștii fiscali ONLINE!

Servicii clienți excelente. Suntem ușor de contactat telefonic, prin e-mail sau prin conversație real-time (Chat or Skype). Personalul RT Tax este întotdeauna gata să ofere consultanţă profesională în materie de returnare de taxe.

Cele mai mici comisioane pentru servicii. Fără avans sau taxe ascunse. Clienţii noştri primesc suma de returnare cea mai mare în condiții legale, în cel mai scurt timp şi la un preţ foarte competitiv.


 
 
Contact:

RT Tax Romania
str. Petofi Sandor, nr. 2/1,
400610 Cluj-Napoca,
Romania
Теl.: 0747 971 545
info@recuperareataxelor.ro
www.recuperareataxelor.ro

 
Pachet de documente pentru Recuperarea Taxelor

Descarcă pachetul de documente, completează câmpurile necesare, începe procedura de Recuperare a Taxelor.

Mai departe